fbpx

A Kaposvári Campus Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjas tíz hallgatója a 2020/21-es tanévben

A Szent István Egyetem Kaposvár Campus tíz hallgatója érdemelte ki a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat a 2020/21-es tanévben. A miniszteri okleveleket Prof. Dr. Kovács Melinda campus-főigazgató ünnepélyes keretek között adta át a fiataloknak.

Megszülettek az ország első

Országosan egyedülálló tudományos sikert értek el a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Embrió-átültető Központjának munkatársai. A létesítményben – az országban elsőként – sikerült élő szarvasmarhából petesejtleszívással, laboratóriumi körülmények között végrehajtott termékenyítéssel "lombikborjakat" létrehozni. A három murraygrey borjú augusztusban született a Lajoskomáromi Tejtermelő Kft. tehenészeti telepén.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 21.

20200917 felmaraton sajtotaj 1

A Szent István Egyetem minden campusa és az intézmény vezetője, Prof. Dr. Gyuricza Csaba rektor is részt vesz szeptember 26-án, a Deseda Félmaraton jótékonysági futóversenyen – hangzott el csütörtökön, a Kaposvári Campuson tartott sajtótájékoztatón. Az eseményt immár hatodik alkalommal rendezi meg a MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred. Az idei év különlegessége, hogy a Kaposvári Campus Testnevelési és Sportközpont elnyerte a félmaraton MEFOB rendezési jogát, így a megmérettetés egyben egyetemi bajnokság is.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 17.

 handshake

A Szent István Egyetem Kaposvári Campus Gazdaságtudományi Karának három, és a Pedagógiai Karának egy oktatója is magas rangú állami elismerésben részesült. A díjak odaítéléséről Prof. Dr. Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter döntött, elismerve ezzel a Karok munkatársainak kiemelkedő szakmai tevékenységét.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 19.

Tovább fejlesztenék a régió lótenyésztéssel és lovas turizmussal kapcsolatos képzéseit egy határokon átívelő projekt keretében.

Tovább fejlesztenék a régió lótenyésztéssel és lovas turizmussal kapcsolatos képzéseit egy határokon átívelő projekt keretében. A Szent István Egyetem Kaposvári Campusa konzorciumi partnerként mintegy 45 millió forintból gazdálkodhat majd. Ennek keretében egy modern eszközökkel felszerelt hippológiai szaktantermet alakítanának ki, de megújítanák a gyakorlati képzést szolgáló Pannon Lovasakadémia lovas felszereléseit valamint a magyar és angol nyelvű tananyagokat is.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 10.

laptop computer 1903

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Pannon Egyetem Körforgásos Gazdaság Fenntarthatósági Kompetencia Központja kérdőíves kutatást indított a visszaváltási rendszer hazai kérdéseivel kapcsolatosan.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 09.

strandroplabda 2020 1903
Egy női és egy férfi párossal képviseltette magát a Szent István Egyetem Kaposvári Campusa a Strandröplabda MEFOB-on. A Lupa Beach-en tartott eseményen lányainknak csak egy kis szerencse hiányzott a továbbjutáshoz.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 08.

Elkezdődött a tanév Közép-Európa legnagyobb agráregyetemén

Prof. Dr. Gyuricza Csaba, a Szent István Egyetem (SZIE) megbízott rektora a járványügyi helyzetre való tekintettel rendhagyó módon, videóüzenet formájában köszöntötte a 2020/2021-es tanévet, egyúttal toleranciára, együttműködésre, bizalomra és folyamatos párbeszédre kérve az Egyetem polgárait.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 12.
1. oldal / 152
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat