fbpx
2020. május 17.

Újranyit az Egyetemi Könyvtár

Egyetemi Könyvtár

Elindulnak az Egyetemi Könyvtár alapvető szolgáltatásai hétfőtől (május 18.). A szolgáltatásokat egyelőre csak az oktatók, hallgatók és dolgozók vehetik igénybe. A látogatók csak a járványügyi előírások betartásával látogathatják a bibliotékát.

Kizárólag maszkban és kesztyűben léphetnek be a könyvtár területére a látogatók, egyszerre pedig csak egy olvasó tartózkodhat az épületben.

Az alapvető szolgáltatások újraindítása mellett további intézkedéseket is hozott a könyvtár vezetése. Így "könyvtári amnesztiát" is hirdettek, eszerint az olvasók június végéig késedelmi díj fizetése nélkül vihetik vissza a korábban lejárt határidejű kölcsönzött könyveket, dokumentumokat. A lejárt olvasójegyeket pedig automatikusan meghosszabbítják szintén június 30-ig.

A könyvtár bejárata ideiglenesen megváltozik, nem a kollégium felől, hanem a könyvtár alsó szintjén levő olvasóterem felől lehet megközelíteni.

Az átmeneti időszakban a könyvtár munkanapokon négy órát tart nyitva a következők szerint:

  • hétfő, kedd, szerda, péntek: 10.00-től 14.00 óráig
  • csütörtök: 14.00-től 18.00 óráig.

A könyvek kölcsönzését előzetesen e-mailben kell kérni, a visszahozást azonban nem szükséges előre jelezni. További részletes információk a könyvtár honlapján olvashatók.

 

Utoljára frissítve: 2020. május 17.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat