fbpx
2018. szeptember 12.

XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok

XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok

Minden eddiginél több szakmai- és közönségprogram várja a látogatókat szeptember 28-30. között a Kaposvári Állattenyésztési Napokon, a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémián. A látogatók kényelme érdekében 09:00 és 18:00 között óránként ingyenes buszjáratok indulnak az autóbuszállomás és Toponár forduló, végállomás között.

A házigazda Kaposvári Egyetem immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. A folyamatosan fejlődő kiállítás nemcsak a Dunántúlon, de országosan is meghatározó állattenyésztési rendezvény. Idén minden eddiginél több szakmai rendezvény, összesen nyolc konferencia várja az ágazat szereplőit. A nagyközönség pedig a korábbinál is több szórakoztató programom vehet részt. Ebben az évben is lesz tenyészállat bírálat és a már megszokott magas színvonalú lovasprogram is.

A családok számára is igazi kikapcsolódást kínál a rendezvény. Mesét mond Berecz András, bordalokat énekel a Vivát Bacchus Énekegyüttes, itt lesz Vitéz László, Süsü a sárkány és még sokan mások. Kicsik és nagyok is kipróbálhatják magukat tehénfejésben, hordó-, és pónilovaglásban. A gyerekek egy mesetérkép útvonalát követve fedezhetik fel a kiállítás területét, amelynek végállomásánál mindenkit jutalom vár. Ezen kívül számos foglalkozás, interaktív bemutató közül választhatnak a látogatók.

A látogatók kényelme érdekében 09:00 és 18:00 között óránként ingyenes buszjáratok indulnak a Helyi autóbuszállomás és Toponár forduló, végállomás között.

 

XII. Kaposvári Állattenysztési Napok program

Regisztráció szakmai rendezvényre

 

XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok (KÁN)

Minden eddiginél több szakmai- és közönségprogram várja a látogatókat szeptember 28-30. között a Kaposvári Állattenyésztési Napokon, a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémián.

Családi programok a XII. KÁN-on

Családi programok a XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok (KÁN) rendezvényen.
PÓNILOVAGLÁS • TEHÉNFEJÉS • VADASPARK • HORDÓLOVAGLÁS • FOTÓSZÍNHÁZ • CSILLÁMTETOVÁLÁS
#Mesetékép
Szombaton és vasárnap játékos kalandjáték a KÁN területén. #KÁN

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 19.
© 2020 Szent István Egyetem Kaposvári Campus. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat